Apliko tani për tu bërë banorë i SHBA-së!

Apliko

Shërbimi Ynë

Green Card Kosova - Bileta juaj për në SHBA Me Green Card Kosova jeni në duar të sigurta për të realizuar Ëndrrën Amerikane. Ju i merrni nga ne informatat më të mira për mënyrat se si mund të fitoni Green Card-ën.

Detajisht kontrollojmë dhe korrigjojmë aplikacionet e secilit aplikues. Kontrollojmë formatin dhe rregullsinë e fotos/ve. Dërgojmë me afat aplikacionin tuaj tek Autoritetet Amerikane. Ofrojmë informata dhe dëshmi mbi dërgimin e aplikacioneve. Informojmë ç'do aplikues me rezultatet e lotarisë. I këshillojmë të gjithë fituesit derisa të marrin Green Card-ën. Ofrojmë mundësinë për të kontaktuar drejtpërdrejt me ne.

"Realizoni ëndrrën tuaj amerikane!"

Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.