Vërejtje/Lajmërim

Vërejtje

Shumeë njerëz janë duke pranuar kohëve të fundit emaila të rrejshem me informaten kinse janë fitues të green card-ës. U kërkohet të paguajnë shumë të hollash përmes ëestern Union, ju lutemi mos beëni pagesa të tilla përmes ëestern Union-it dhe mënyrave të ngjashme në asnjë mënyre.

Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.