Apliko tani për tu bërë banorë i SHBA-së!

Apliko

Rreth Lotarisë

Lotaria "GreenCard"

Në vitin 1990, Qeveria Amerikane ka zgjedhur emigrimin përmes Lotarisë Greencard si programin më stabil në vend. Në të njëjtën kohë edhe më të suksesshmin për ata që dëshirojnë të jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Kjo mënyrë mund të dërgoj një kombinim te dëshirueshem emigrantësh në Amerikë. Vendet si Kina dhe India, që përbëjnë një numër shumë të madh të banorëve në SHBA, nuk marrin pjesë në këtë program. Në sektorin FAQ’s mund të mësoni më shumë lidhur me këto qështje.

Fituesit caktohen në bazë të një ndarjeje të përcaktuar në gjashtë kontinente, dhe bazuar në kuota, të gjthë pjesëmarrësit që kanë lindur në Europë kanë shanse të njëjta me ata të kontinenteve tjera. Evropa dhe Afrika vite më parë kanë pasur shanse më të mëdha në krahasim me Amerikën Latine dhe Azinë. Kuotat ç'do vit vlerësohen në mënyrë të re dhe për këtë arsye nuk mund të japim të dhëna të sakta për “kuotat”.

Format dhe rregullat për të marrur pjesë në këtë program janë shumë komplekse. Përveç kësaj edhe afatet janë shumë të shkurtëra dhe nuk publikohen nga Qeveria Amerikane. Ç'do vit ndërrohen datat për të aplikuar për lotari. Për ketë arsye, ne ju rekomandojmë që të merrni pjesë në këtë lotari përmes Green Card Kosova. Green Card Suport Service ju mundëson dhe ju garanton lojë dhe kualifikim të rregulltë.

Për të kuptuar se a mund dhe se a kualifikoheni për këtë lojë, klikoni në faqen e kuqe në të majtë.

Shanset Për Të Fituar

Shanset për të fituar në Lotarinë "Green Card"

Për të fituar në Lotarinë "Green Card", shanset janë shumë më të mëdha në krahasim me lojërat e tjera. Në të kaluarën tek ne ka fituar ç'do i njëzeti pjesëmarrës. “Kuotat” janë një me njëzet. Kuotat janë të mëdha, sepse miliona pjesëmarrës (afër 41%) në të kaluarën janë diskualifikuar pa e kuptuar fare. Ju rekomandojmë të na udhëzoni ne apo një kompani me përvojë të madhe, siç është Green Card Kosova. Ju garantojmë pjesëmarrje në lojë! Faktet nga përvoja shumëvjeçare flasin për vete. Këte ua lëmë ju pjesëmarrës të lojës Green Card ta paragjykoni. Ja disa informacione për fituesit nga e kaluara.

Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.