Na Kontaktoni

N.Sh. Green Card Kosova
Adresa:
Rr. Eqrem Qabej Nr. 112,
10000 Prishtinë
(Lokalet e Lesnës, përball Fakultetit Filologjik)
email:

tel: +383 44 151 335,
+383 49 151 335
Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.