Eqrem Qabej Office

Për Ne

Informata për NE

Green Card Kosova është hapur në vitin 2004 për t’u ndihmuar Kosovarëve të aplikojnë për Lotarinë Green Card dhe viza tjera. Mburremi me punën e bërë nga agjensioni ynë, duke filluar para 10 viteve e deri më tani dhe do të mundohemi që edhe në të ardhmen të punojmë për klientët në mënyrë profesionale, për t’ua bërë më të lehtë emigrimin në SHBA. Për ç’do vit kemi rretrh 50 fitues dhe u ndihmojmë atyre që të mos ballafaqohen me probleme në Ambasadat Amerikane.

Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.