Kushtet dhe Termet

N.SH. Green Card Kosova kryen punën e përpunimit të të dhënave. Për shkak se Qeveria Amerikane i ka të gjitha nën kontroll të saj, nuk mund të japim asnjë lloj garancioni se ju ose persona të caktuar mund të fitojnë gjatë tërheqjes së fituesve të lojës për Green Card-ë. Mirëpo ne garantojmë korrektësinë e mbushjes së aplikacionit për Lotarinë Green Card dhe dorëzimin e të dhënave me afat në SHBA.

Green Card Kosova ju garanton se do ua kthej të hollat nëse është bërë ndonjë gabim nga ana jonë. Nëse pjesëmarrësit gabojnë vet, nëse vonojnë kthimin prapa të formularit apo nuk dëshirojnë te shkojnë në SHBA, ose nëse Qeveria Amerikane bën ndryshime në ligjet për emigrim, ne NUK marim asnjë përgjegjësi.

Procesimi fillestar i këtij aplikacioni bëhet pa pagesë nga ana e Green Card Kosova! Nëse shpalleni fitues në fazën fillestare të aplikimit, atëherë duhet të paguani për procesimin e aplikacionit tuaj tutje nga Green Card Kosova, shumën prej €750 për familje. Duhet ti pranoni këto terme nëse doni të vazhdoni..

Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.