Kam harruar Fjalëkalimin

Please enter your email address
Nëse ende keni vështirësi në zonën e Klientit, ju lutem na kontaktoni duke klikuar në faqën Na Kontaktoni.
Njoftim Rëndësishëm
Ne të paraqesë kërkesën tuaj automatikisht çdo vit. Ju lutemi identifikohuni dhe sigurohuni që ju informacioni është e vjetër.
Mesazh Nga Drejtuesit
Mirë se vini në web faqen zyrtare të GCK Green Card Kosova.

Në Web faqen tonë të re kemi bërë dukshëm modifikin e mënyrës së aplikimit, tani klientëve do të jemi në gjendje tu ofrojmë shërbim më të mirë dhe më të avancuar.

Green Card Kosova është i pari dhe i vetmi agjension që ofron mbështetje dhe shërbim të plotë në Kosovë dhe rajon..

Ne kemi mbështetur qindra fitues të Green Card-ës, shpresojmë që edhe ju të u bashkangjiteni atyre, përmes një shërbimi të suksesshëm të Green Card Kosovës.

Live Status

4 orë më parë

Aplikimi në progres Prishtinê

Galeria e fituesve